واگذاری پروژه تکمیل ساختمان دانشکده علوم پایه به پیمانکار

تکمیل پروژه ساختمان دانشکده علوم پایه با اعتبار 153/748/237/348 ریال، طی مناقصه رسمی به پیمانکار واگذار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، یکی از برنامه‌های اصلی دانشگاه بهسازی، نوسازی، مرمت، تجهیز و تکمیل پروژه‌های عمرانی است، که در این راستا چون در جریان دور اول سفر رئیس جمهور به استان، هیچ پروژه‌ای برای دانشگاه ایلام لحاظ و مصوب نشده بود، با همراهی و همکاری دکتر بهرام‌ نیا استاندار ایلام و طی رایزنی‌ها و پیگیری‌های مفصل و مکاتبات مکرر،  خوشبختانه با عنایت وزارت علوم، تکمیل پروژه دانشکده علوم پایه در متمم دوم مصوبات دور اول سفر ریاست محترم جمهور به استان گنجانده شد، که در نهایت  مبلغ 20 میلیارد تومان برای تکمیل این پروژه در نظر گرفته شد، که تاکنون مبلغ 8 میلیارد تومان آن تخصیص یافته است.

شایان ذکر است، مطابق برنامه زمان‌بندی تعیین شده و درصورت تخصیص اعتبار کامل پروژه در مهرماه سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید.

واگذاري پروژه تکميل ساختمان دانشکده علوم پايه به پيمانکار