شرکت ماشین‌های رباتیک هوشمند امین مستقر در مرکز رشد دانشگاه ایلام مجوز دانش بنیان گرفت

شرکت ماشین‌های رباتیک هوشمند امین  مستقر در مرکز رشد دانشگاه ایلام و تولیدکننده انواع ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته، پس از طی مراحل ارزیابی موفق به دریافت مجوز دانش بنیان از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گردید.

به گزارش روابط عمومی، محصول دانش بنیان این شرکت «ربات هوشمند تراش و بالانس رول‌های الاستیکی مورد استفاده در دستگاه‌های POS و ATM با دقت بالای 10 میکرومتر» می‌باشد، که توانسته با بخش عمده‌ای از نیازهای صنایع کشور در زمینه تعمیر و نگهداری دستگاه‌های مذکور را بر طرف و سالیانه، مانع خروج بخش قابل توجهی ارز از کشور گردد.

این محصول علاوه بر تأییده دانش بنیان، دارای تأییده‌های مختلف از صنایع و شرکت‌های مطرح تعمیر و نگهداری دستگاه‌های POS و ATM می‌باشد.

شرکت ماشين‌هاي رباتيک هوشمند امين مستقر در مرکز رشد دانشگاه ايلام مجوز دانش بنيان گرفت