تقدیر فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) از رئیس دانشگاه ایلام

سردار شاکرمی فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) با اهدا لوحی از دکتر علی‌محمدی  رئیس دانشگاه ایلام به جهت اهتمام در برگزاری اردوی راهیان نور تقدیر بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سردار شاکرمی تأکید کرده که، در شکوه و تجلی خلق حماسه عملیات بزرگ فرهنگی راهیان نور با حضور عاشقانه ره‌پویان عارف به راه امام شهیدان و شهدای والا مقام، خدای بزرگ را شاکریم، که به برکت عنایت امام عصر(عج) و مدد روح پرفتوح و ملکوتی امام راحل (ره) و تحت رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) توانسته‌اید؛ بخش اعظمی از آرمان‌های مقدس و ارزشمند ایثارگران و شهدای هشت سال دفاع مقدس را با خدمت به زائران سرزمین‌های نور به منصه ظهور و بروز برسانید.

فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) افزود: امروز به شکرانه برگزاری الهام بخش و موج آفرین اردوهای راهیان نور، گرد هم ‌آمده‌ایم تا از شما جهادگر عرصه فرهنگ و خادم شهدا و راهیان نور، مراتب سپاس را به‌ جای آوریم و تلاش‌های ارزنده‌تان را ارج نهاده، توفیقات روزافزونتان را در تحقق آرمان‌های والای شاهدان همیشه زنده از خدای عزوجل مسئلت داریم.