سه شنبه‌های کتاب دانشگاه ایلام (معرفی کتب تألیفی و ترجمه‌ای اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام)

عنوان کتاب: تکنیک‌های تهیه نمونه‌های تشریحی دامپزشکی

مؤلف: دکتر علی لوئی منفرد دانشیار دانشگاه ایلام

کتاب «تکنیک‌های تهیه نمونه‌های تشریحی دامپزشکی» تألیف دکتر علی لوئی منفرد دانشیار دانشکده پیرادامپزشکی در فصل هفت فصل و 151 صفحه توسط انتشارات دانشگاه ایلام منتشر شده است.

کتاب حاضر مشتمل بر هفت فصل است، که در آن به بررسی سالن تشریح دامپزشکی، پایدارسازی نمونه‌های خشک شده با هوا، تکنیک‌ بررسی مجازی و رگ‌ها، تاکسیدرمی و پلاستینیشن پرداخته شده است.

این کتاب عمدتاً بر اساس فصل‌های در س «اصول تکنیک‌های تهیه‌ی نمونه‌های تشریحی» در دوره‌ی کارشناسی ناپیوسته علوم آزمایشگاهی دامپزشکی و همچنین درس «تکنیک‌های متداول در تهیه‌ی نمونه های تشریحی» در دوره‌ی دکتری تخصصی علوم تشریحی تنظیم شده است و می‌تواند توسط داتنشجویان مقاطع کارشناسی علوم آزمایشگاهی دامپزشکی و پزشکی، کارشناسی ارشد بافت شناسی، دکتری تخصصی علوم تشریحی دامپزشکی و همچنین علاقمندان ب تأسیس موزه‌ها مورد استفاده قرار گیرد.

سه‌شنبه هر هفته، ما را با معرفی کتب منتشر شده اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام همراهی کنید.

روابط عمومی دانشگاه ایلام

سه شنبه‌هاي کتاب دانشگاه ايلام (معرفي کتب تأليفي و ترجمه‌اي اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام)