معرفی پروژه های تحقیقاتی دانشگاه ایلام (2)

عنوان طرح: مطالعه کیفی بیکاری تحصیل کرده ها؛ دلایل و راهکارها

پژوشگر: خانم دکتر زینب طولابی دانشیار دانشگاه ایلام

طرح پژوهشی مطالعه کیفی بیکاری تحصیل کرده‌ها؛ دلایل و راهکارها در171 صفحه و پنج فصل با رویکرد کیفی تدوین شده است.

بر اساس یافته‌های تحقیق برای بیکاری تحصیل کرده‌ها در استان ایلام علت‌های متعددی وجود دارد، که از جمله می‌توان به ناکامی صنعتی در استان، عدم تطبیق مهارت فارغ‌التحصیلان و نیز در قالب عوامل زمینه‌ای و بستر ساز مانند عوامل فرهنگی و اقلیم و شرایط جغرافیایی اشاره کرد.

همچنین یافته‌های تحقیق نشان می‌دهد، که برای حل بیکاری تحصیل کرده‌ها راهکارهایی مانند تقویت سرمایه‌گذاری در استان، شایسته‌ سالاری مدیریتی و اصلاح نظام آموزش وجود دارد.

چهارشنبه هر  هفته، ما را با معرفی پروژه‌های تحقیقاتی اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام همراهی کنید.

روابط عمومی دانشگاه ایلام

معرفي پروژه هاي تحقيقاتي دانشگاه ايلام (2)