اخذ مجوز قطعی چهار رشته تحصیلی کارشناسی ارشد در دانشگاه ایلام

دکتر کوخایی زاده معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام، عنوان کرد: در ادامه روند توسعه رشته‌های تحصیلات تکمیلی، مجوز قطعی چهار رشته تحصیلی جدید اخذ گردید.

به گزارش روابط عمومی، دکتر کریم کوخایی زاده معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام، اظهار داشت: در راستای تحقق برنامه توسعه راهبردی دانشگاه ایلام، توسعه دوره‌های تحصیلات تکمیلی در دستور کار قرار گرفت، که با پی‌گیری‌های ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر علی‌محمدی، در نهایت دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناروی با صدور مجوز قطعی چهار رشته تحصیلی جدید کارشناسی ارشد، شامل: مهندسی عمران گرایش سازه، علوم اقتصادی گرایش اقتصاد نظری، مدیریت بازرگانی گرایش استراتژیک و مدیریت بازرگانی گرایش کارآفرینی در دانشگاه ایلام موافقت بعمل آورد.

دکتر کوخایی زاده، یادآور شد: توسعه رشته‌های تحصیلی جدید با محوریت دوره‌های تحصیلات تکمیلی با جدیت دنبال خواهد شد، که در این راستا اخذ مجوز هفت رشته تحصیلی دیگر در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در دستور کار قرار دارد، که ان شاءالله با پی‌گیری و رایزنی‌های انجام شده در آینده نزدیک شاهد اخذ مجوز این رشته‌ها خواهیم بود.

اخذ مجوز قطعي چهار رشته تحصيلي کارشناسي ارشد در دانشگاه ايلام