حضور دانشگاهیان دانشگاه ایلام در راهپیمایی یوم الله 13 آبان

هیأت رئیسه دانشگاه ایلام همراه با اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه، همگام و همراه با مردم همیشه در صحنه ایلام در راهپیمایی 13 آبان، روز مبارزه با استکبار جهانی حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی، راهپیمایی باشکوه یوم الله 13 آبان؛ صبح روز جمعه همزمان با سراسر کشور، با حضور اقشار مختلف مردم در شهر ایلام برگزار شد.

در این حماسه کم‌نظیر؛ مردم مؤمن و انقلابی شهر ایلام و دانشگاهیان؛ حوادث تروریستی و آشوب‌های اخیر و دخالت بیگانگان در امور داخلی کشور را به‌شدت محکوم کردند.

اقشار مختلف مردم هم‌صدا شعارهای «مرگ ‌بر آمریکا» «مرگ ‌بر انگلیس» «مرگ ‌بر اسرائیل»، «مرگ بر منافق»، «مرگ ‌بر آل‌سعود» و «مرگ ‌بر فتنه‌گر و آشوبگر»  سر دادند و بر وحدت، بصیرت و تبعیت از ولایت برای عبور از توطئه دشمنان تأکید کردند.