انتصاب دانشیار دانشگاه ایلام به سمت رئیس دفاتر نهاد نمانیدگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان ایلام

طی حکمی از سوی حجت‌الاسلام و المسلمین رستمی رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور، حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمد رضا حسینی نیا دانشیار گروه آموزشی علوم قرآن و حدیث دانشگاه ایلام به سمت رئیس دفاتر نهاد نمانیدگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان ایلام منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی مرکز ایلام، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز ایلام، معاون آموزشی دانشکده الهیات و معارف اسلامی و مدیر گروه آموزشی علوم قرآن و حدیث از جمله سمت‌های اجرایی دکتر حسینی نیا بوده است.

روابط عمومی دانشگاه ضمن تشکر از زحمات حجت‌الاسلام و المسلمین غیاثی، برای دکتر حسینی نیا آرزوی موفقیت دارد.

انتصاب دانشيار دانشگاه ايلام به سمت رئيس دفاتر نهاد نمانيدگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي استان ايلام