پیام تبریک مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ایلام به مناسبت روز دانشجو

حجت‌الاسلام و المسلمین مهدوی راد مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در انشگاه ایلام به مناسبت روز دانشجو پیام تبریکی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، متن پیام حجت‌الاسلام و المسلمین مهدوی راد به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

دانشجو موتور پیشران جامعه به سوی تعالی و اهداف بلند خویش است. در شرایطی که جامعه اسلامی ایران در حال عبور از پیچ تاریخی خود به سوی قله‌های تعالی و شکوفایی خویش است، سختی‌ها و دشواری‌های طی این مسیر را با داشتن امید به آینده و نشاط باید طی نمود. این ویژگی در نسل جوان و به ویژه دانشجو، که برخوردار از روحیه آرمان‌خواهی، نشاط و عدالت طلبی است، بهتر طی می‌شود. آینده از برای نسل پر امید و پرتلاشی است، که به سوی آرمان‌های انسانی و اسلامی این انقلاب، علیرغم سختی‌ها و مشکلات عبور نماید. امروز که مبتلا به جنگ شناختی هستیم، دانشجو به عنوان مؤذن جامعه باید هشیارتر و بابصیرت بیشتری به پیرامون خویش نگاه نماید. جوانان ما وارثان بصیرت و استکبارستیزی نسل‌های پیشین خویش هستند، از این جهت با توجه به سرمایه خویش مسیر تعالی این انقلاب استکبار ستیز را طی خواهند نمود.

فرا رسیدن روز مبارزه با استکبار - روز دانشجو بر همه دانشجویان عزیز مبارک باد.

مهاجر مهدوی راد

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ایلام

پيام تبريک مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام به مناسبت روز دانشجو