نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان ایلام افتتاح شد

نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان ایلام در قالب 16 غرفه، با حضور معاون برنامه‌ریزی استانداری  ایلام در دانشگاه ایلام افتتاح  گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با هماهنگی و برنامه‌ریزی معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه ایلام و پارک علم و فناوری ایلام، نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان ایلام با حضور آقای نجفی معاون برنامه‌ریزی استانداری ایلام، دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام، دکتر احمدی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، دکتر شیری معاون معاون پشتیبانی و منابع انسانی، رؤسای دانشگاه‌های استان، مدیران کل و رؤسای سازمان‌ها، صبح امروز در محل مجتمع نوآوری و فناوری افتتاح گردید.

این نمایشگاه روزهای یک‌شنبه، دوشنبه و سه‌شنبه  13، 14 و 15/09/1401  در 16 غرفه برگزار می‌گردد.

نمايشگاه دستاوردهاي پژوهش، فناوري و فن بازار استان ايلام افتتاح شد