کارگاه واکسن و واکسیناسیون دامپزشکی در دانشگاه ایلام برگزار شد

همزمان با هفته پژوهش و فناوری، کارگاه واکسن و واکسیناسیون دامپزشکی صبح روز چهارشنبه  1401/09/16 در محوطه مرکزی دانشکده پیرادامپزشکی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در آغاز این کارگاه دانشجویان و دست اندکاران غرفه، واکسن هاری توسط مرکز بهداشت و درمان دریافت نمودند.

در ادامه دکتر محمود رشنوادی اقدام به آموزش عملی تزریق برخی از واکسن‌های دام و طیور کردند و سپس تعدادی از تاکسیدرمی‌های ساخته شده و حیوانات آزمایشگاهی توسط اساتید و دانشجویان در معرض دید  بازدیدکنندگان قرار گرفت.

شایان ذکر است دکتر کوخایی زاده معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی، دکتر حسینی مدیر امور  آموزشی و دکتر مهدی رشنوادی سرپرست دانشکده پیرادامپزشکی از روند برگزاری کارگاه بازدید بعمل آوردند.