کرسی آزاداندیشی دانشجویی «نقش سلبریتی و رسانه در حوادث اخیر» در دانشگاه ایلام برگزار گردید

با برنامه‌ریزی معاونت فرهنگی و اجتماعی و به همت تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ایلام ، کرسی آزاداندیشی دانشجویی با عنوان «نقش سلبریتی و رسانه در حوادث اخیر» شامگاه سه شنبه 15 آذر در محل سالن فرزانگان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، در این کرسی آقایان عباس جمالی، فرید سبزی، صادق ملک حسینی، اشکان بهادری، امیر محمد رستمی و سید مهید شریفی و خانم سمیه گراوند  در سه تایم چهار دقیقه‌ای به بیان نظرات موافق و مخالف خود پیرامون نقش سلبریتی و رسانه در حوادث اخیر پرداختند و سپس هفت تن از دانشجویان حاضر در کرسی، مطالب مطرح شده را هر کدام در سه دقیقه مورد نقد قرار دادند.