برگزاری رویداد تانا (توسعه و ارتقای زیست بوم نوآوری استان‌) در دانشگاه ایلام

به همت دانشگاه ایلام و پارک علم و فناوری ایلام و با هدف شبکه‌سازی بین فعالان حوزه زیست بوم استان ایلام، رویداد تانا (توسعه و ارتقای زیست بوم نوآوری استان‌) با حضور دکتر احمدی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه ایلام و دکتر ولی‌زاده رئیس پارک علم و فناوری ایلام، صبح روز چهارشنبه 1401/11/26 در محل سالن آیت الله حیدری برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، این رویداد با تعامل با شرکت گاز استان ایلام، پالایشگاه گاز ایلام و شرکت توزیع برق ایلام  برگزار شد.

بنا به این گزارش: در راستای برگزاری رویداد مزبور دو پیش رویداد نیز برگزار شد و در نهایت ایده‌های ارزیابی شده در پنل داوری تخصصی برای ارائه در رویداد نهایی انتخاب و در نهایت یک ایده به عنوان ایده منتخب برگزیده شد و دو رویداد نیز به عنوان ایده‌های شایسته تقدیر انتخاب شدند.

برگزاري رويداد تانا (توسعه و ارتقاي زيست بوم نوآوري استان‌) در دانشگاه ايلام برگزاري رويداد تانا (توسعه و ارتقاي زيست بوم نوآوري استان‌) در دانشگاه ايلام