طرح تحقیقاتی دانشیار دانشگاه ایلام حمایت مالی بین‌المللی را کسب کرد

طرح تحقیقاتی مشترک دکتر رضا صحرائی دانشیار گروه آموزشی شیمی دانشگاه ایلام و دکتر احسان سهیلی مدرس دانشکده علوم پایه، حمایت مالی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور و بنیاد ملی علوم طبیعی چین را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، طرح تحقیقاتی مشترک دکتر صحرائی و دکتر سهیلی با محققان دانشگاه ژنگژو (Zhengzhou University) چین  با عنوان «تولید نانوکامپوزیت‌های مبتنی بر نانو نقاط کربنی (carbon nanodots) با ویژگی­های اپتیکی بهبود یافته برای توسعه­ی دیودهای نورتاب (light emitting diodes)» به مدت سه سال از حمایت مالی این صندوق برخوردار خواهد بود.

بنا به این گزارش: در دومین فراخوان مشترک صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور و بنیاد ملی علوم طبیعی چین، 213 پیشنهاد مشترک محققان ایرانی و چینی در سه حوزه علوم زمین، شیمی و فیزیک مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت 13 طرح برتر انتخاب شد.

طرح تحقيقاتي دانشيار دانشگاه ايلام حمايت مالي بين‌المللي را کسب کرد