خانم دکتر زینب بیرانوند کارشناس دانشگاه ایلام در ردیف سه بانوی تأثیرگذار استان ایلام قرار گرفت

خانم دکتر زینب بیرانوند کارشناس مشاوره و راهنمایی و مدرس دانشگاه ایلام در ردیف سه  بانوی تأثیرگذار منتخب نخبه علمی و تمدن ساز ایران قوی در استان ایلام قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی، مراسم بخش استانی کنگره بانوان تأثیرگذار و تمدن ساز ایران قوی صبح روز چهارشنبه 19 بهمن ماه 1401 با حضور معاون سیاسی و امنیتی استانداری ایلام در محل سالن آمفی هتل زاگرس برگزار گردید،  از خانم دکتر بیرانوند در کنار دو خانم دیگر در سطح استان تقدیر بعمل آمد.

روابط عمومی دانشگاه ایلام این موفقیت ارزشمند را به خانم دکتر بیرانوند و جامعه دانشگاهی دانشگاه ایلام تبریک عرض می‌نماید.

خانم دکتر زينب بيرانوند کارشناس دانشگاه ايلام در رديف سه بانوي تأثيرگذار استان ايلام قرار گرفت