مراسم معنوی اعتکاف دانشجویی در دانشگاه ایلام برگزار شد

آیین معنوی اعتکاف با حضور دانشجویان دانشگاه‌های استان در مسجد الغدیر دانشگاه ایلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، دانشجویان دختر دانشگاه‌های استان ایلام به مدت سه روز از تاریخ  15الی 17  بهمن 1401 در فضای صمیمی و آکنده از معنویت به نیایش و راز و نیاز با پروردگار پرداختند.

در طی روزهای برپایی این مراسم،دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام، حجت‌الاسلام و المسلمین حسینی نیا مسئول دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان و حجت‌الاسلام و المسلمین مهدوی راد مسئول دفتر نهاد نمایندگی در دانشگاه ایلام در جمع دانشجویان معتکف حضور یافتند و از نزدیک در جریان جزئیات این مراسم معنوی قرار گرفتند.