اردوی راهیان پیشرفت دانشجویان دانشگاه ایلام به مقصد استان اصفهان برگزار شد

به همت بسیج دانشجویی دانشگاه ایلام، اردوی راهیان پیشرفت 80 دانشجوی پسر دانشگاه ایلام به مقصد استان اصفهان (تور علمی و فناوری اصفهان) به مدت چهار روز برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، یکی از اقدامات دولت سیزدهم در راستای هویت‌سازی و همچنین آشنا کردن دانشجویان با دستاوردها و پیشرفت‌های انقلاب اسلامی و خنثی سازی تبلیغات دروغین رسانه‌های خارجی، برگزاری اردوی «راهیان پیشرفت» است، که مورد استقبال گسترده دانشجویان قرار گرفته است.

بنا به این گزارش: دانشجویان دانشگاه ایلام در این اردوی چهار روزه از شرکت‌ بهیار صنعت، کاخ عالی قاپو، خانه مشروطه، شهرک علمی و تحقیقاتی باغ پرندگان ناژواران، شرکت پالایش نفت سپاهان و کارخانه ذوب آهن بازدید بعمل آوردند.