برگزاری سومین نشست شورای اداری مدیران دانشگاه‌های منطقه پنج کشور در دانشگاه ایلام

سومین نشست شورای اداری مدیران دانشگاه‌های منطقه پنج کشور با حضور دکتر شیری معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه ایلام، آقای لطفی مقدم مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه و دکتر شیخی دبیر شورا؛ صبح امروز در محل سالن جلسات حوزه ریاست برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، دکتر شیری معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه ایلام در این نشست با ابلاغ سلام گرم دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام، که به جهت انجام مأموریت اداری در ستاد وزارت عتف نتوانست در این نشست حضور یابد و عرض تبریک خجسته میلاد حضرت زینب کبری (س)، یادآور شد: برگزاری نشست شورای اداری مدیران دانشگاه‌های منطقه پنج کشور، یک ظرفیت مهم برای همگرایی، تبادل تجارب و ایجاد وحدت رویه بین دانشگاهی، به منظور ارتقاء امور اداری و پشتیبانی در سطح دانشگاه‌های منطقه پنج است.

دکتر شیری، مدیریت جهادی و کارآمد را لازمه حل مشکلات موجود و تأثیرگذاری در روند توسعه دانشگاه‌ها دانست و گفت: همه باید تلاش کنیم و از تمامی فرصت‌ها و ظرفیت‌ها استفاده کنیم تا دانشگاه در تراز انقلاب اسلامی شکل بگیرد، که این مهم فقط با مدیریت جهادی و کارآمد محقق می‌شود.

در این نشست آقای لطفی مقدم مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه ایلام ضمن خوشامدگویی به مهمانان و تبریک میلاد باسعادت حضرت زینب (س)، گزارشی در زمینه وضعیت موجود دانشگاه اشاره کرد و خاطرنشان کرد: فضای دوستی و همدلی بر دانشگاه ایلام حاکم است، که این مهم نتایج درخشانی را به همراه داشته است و مدیریت دانشگاه مصصم است، بیش از پیش این روند را تقویت نماید.

در ادامه حاضرین در نشست بر اساس دستورات جلسه، به بحث و تبادل نظر پرداختند.

برگزاري سومين نشست شوراي اداري مديران دانشگاه‌هاي منطقه پنج کشور در دانشگاه ايلام