نشست هم اندیشی دبیران انجمن های علمی دانشجویی

به گزارش روابط عمومی ، نشست هم اندیشی دبیران انجمن‌های علمی دانشجویی با حضور مسئولین نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و دکتر ویسه معاونت‌ فرهنگی واجتماعی ، دکتر ایدی رئیس بنیاد نخبگان و دکتر علیزاده مدیر برنامه ریزی فرهنگی در سالن آمفی فرزانگان دانشگاه ایلام در تاریخ 25/8/1401 برگزار شد.

در این جلسه دبیران انجمن های علمی دیدگاه ها و پیشنهادات خود را در خصوص ارتقای طرح های فرهنگی مطرح کردند. در ادامه دکتر ویسه معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و حجت الاسلام دکتر مهدوی راد به ضرورت تداوم برنامه ها و نیز اجرای طرح های علمی و فاخر که سبب رشد و ارتقاء سطح علمی و فرهنگی دانشگاه شود تاکید کردند. در ادامه دکتر ایدی رئیس بنیاد نخبگان به تبیین طرح های این بنیاد و چگونگی استفاده دانشجویان از این طرح ها پرداختند.