خانه خلاق و نوآوری در دانشگاه ایلام راه‌اندازی می‌گردد

تفاهم نامه ایجاد خانه خلاق و نوآوری در دانشگاه ایلام در هفت ماده به امضای دکتر احمدی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ایلام، دکترمهری ورثیاب مدیر کل دفتر دانش پژوهان و تشکل‌های شاهد و آقای اسدی مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام رسید.

به گزارش روابط عمومی، موضوع تفاهم نامه عبارت است از همکاری و تعاملات هم‌افزا در راستای شکل‌گیری و توسعه زیست‌بوم نوآوری و فناوری در جامعه  هدف شامل اعضای بنیاد شهید، ایثارگر و خانواده‌های محترم ایشان از طریق ایجاد زیرساخت‌های فیزیکی مورد نیاز (اختصاص فضای کاری و...)، ایجاد و شکل‌گیری استارتاپ‌ها و کسب و کار‌های نوین مبتنی بر فناوری و نوآوری و شرکت‌های دانش بنیان، توسعه توانمندی اعضاء از طریق برنامه‌های محتوایی (برگزاری نشست‌های تخصصی، دوره‌های آموزشی، رویداد‌های ترویجی و ...) و استفاده از ظرفیت‌های موجود آموزشی، آزمایشگاهی و کارگاهی موجود در سطح دانشگاه ایلام با هدف توسعه خدمات فنی و تخصصی یه استارتاپ‌ها، واحدها، موسسات فناور و شرکت‌های دانش بنیان با بنیانگذاران شاهد و ایثارگر می‌باشد.

خانه خلاق و نوآوري در دانشگاه ايلام راه‌اندازي مي‌گردد خانه خلاق و نوآوري در دانشگاه ايلام راه‌اندازي مي‌گردد خانه خلاق و نوآوري در دانشگاه ايلام راه‌اندازي مي‌گردد