معرفی واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه ایلام (2)

واحد فناور: شرکت دانش بنیان آوات ثمین غرب

مدیر عامل: مهندس مسعود معتمدی

شرکت دانش بنیان آوات ثمین غرب یک شرکت سهامی خاص است، که به عنوان یک شرکت مستقل در سال 1396 توسط جمعی از نخبگان استان ایلام تأسیس گردید و تاییدیه دانش بنیان خود را از کارگروه ارزیابی شرکت‌های دانش بنیان معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری؛ در خرداد 1401 دریافت نموده است.

این شرکت در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه ایلام مستقر می‌باشد و در زمینه سیستم‌های مخابراتی و تولید نیرو و تأسیسات الکتریکی و مکانیکی فعالیت می‌نماید.

اعضای هیئت مدیره شرکت عبارتند از:

آقای مهندس مسعود معتمدی (مدیرعامل و عضو هیئت مدیره)

آقای محمد رضا معتمدی نیا (رئیس هیئت مدیره )

آقای احسان معتمدی نیا (نایب رئیس هیئت مدیره )

دکتر محمد رشنوادی پور (عضو هیئت مدیره)

این شرکت اولین محصول خود را با عنوان «آلارم باکس هوشمند مخابراتی» را مرداد ماه سال جاری روانه بازار نمود و هم‌اکنون در حال ساخت نمونه پیشرفته تری از این محصول می‌باشد.

سه‌شنبه هر هفته، ما را با معرفی واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه  ایلام همراهی کنید.

روابط عمومی دانشگاه ایلام