نشست هم اندیشی ریاست دانشگاه ایلام با مدیرکل نهاد کتابخانه های عمومی استان ایلام برگزار شد

نشست هم اندیشی دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه ایلام و خانم حیدری مدیر کل نهاد کتابخانه های عمومی استان ایلام عصر روز سه شنبه تاریخ 1401/8/24 در محل سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی،دکتر علیمحمدی با بیان اینکه دین دنبال علم مفید است تشریح کرد : علم مفید یعنی علمی که هم برای فرد مفید باشد وهم برای جامعه وی شیرین‌ترین لحظات زندگی فرد که می تواند تجربه ولمس کند را  زمان مطالعه و کتابخوانی دانست.

دکتر علیمحمدی با تاکید بر اینکه نسل امروز در بستر فضای مجازی رشد و نمو پیدا کرده اند افزود : مهمتر از اصل مطالعه ، سوق دادن افراد بسمت فضای حقیقی کتاب و کتاب خوانی است که می تواند چالش های پیش روی نسل امروز را مرتفع نماید . مطالعه میتواند منجر به پیوست بیشتر نسل ها شود.

در ادامه خانم حیدری مدیرکل کتابخانه های مرکزی ایلام به بیان دیدگاههای خود پرداخت و فرمود : با بیان اینکه ما همانیم که می خوانیم اظهار داشت : یکی از شاخص های ترویج فرهنگ کتاب وکتابخوانی حضور شخصیت های اجتماعی جامعه از جمله اساتید می باشد،حضور نخبگان دانشگاهی در کتابخانه ها و یا همایش ها میتواند تسریع دهنده ترویج فرهنگ کتابخوانی باشند. وی در ادامه نیاز جامعه امروزی را حرکت بسمت نهضت کتابخوانی برشمردند ایشان حضور نهاد کتابخانه های استان ایلام در اربعین حسینی نه تنها تلاش جهت اشاعه فرهنگ اربعین بلکه نهضت کتابخوانی را طرح های اجرا شده آن نهاد برشمرد. و نیز همچنین تعامل نهاد کتابخانه های استان با دانشگاه ایلام که با دارا بودن پتانسیل های زیاد از اهداف کلی نهاد کتابخانه دانست.