انتشارات دانشگاه ایلام به عنوان ناشر فعال حوزه کتاب‌های دانشگاهی استان ایلام در سال 1401 برگزیده شد

انتشارات دانشگاه ایلام با مدیریت دکتر بهزاد اویسی در سی امین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی در استان ایلام که از تاریخ 24 آبان لغایت 1 آذر در محل استانداری  برگزار گردید،  بعنوان ناشر فعال حوزه‌ی کتاب‌های دانشگاهی در سال 1401 برگزیده شد.

به گزارش روابط عمومی، انتشارات دانشگاه ایلام در سال 1382 راه‌اندازی گردید، که تاکنون بالغ بر  80 عنوان کتاب را به چاپ رسانده و سه بار در سال‌های 1391، 1399 و 1400 به عنوان ناشر برتر دانشگاهی استان ایلام انتخاب شده است.

انتشارات دانشگاه ايلام به عنوان ناشر فعال حوزه کتاب‌هاي دانشگاهي استان ايلام در سال 1401 برگزيده شد انتشارات دانشگاه ايلام به عنوان ناشر فعال حوزه کتاب‌هاي دانشگاهي استان ايلام در سال 1401 برگزيده شد