ایستگاه سلامت کارکنان دانشگاه ایلام برگزار گردید

به همت مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه و مدیریت امور اداری و پشتیبانی و در راستای اجرای طرح ملی خود مراقبتی، بسیج ملی تغذیه، غربالگری و خطر سنجی، ایستگاه سلامت کارکنان دانشگاه ایلام صبح روز سه شنبه  4 بهمن ماه 1401 در مرکز بهداشت دانشگاه برگزار گردید.
  به گزارش روابط عمومی، در این ایستگاه، غربالگری، بیماریابی و ارائه خدماتی چون گرفتن فشار خون، قند خون، وزن، قد، دور کمر، مشاوره تغذیه‌ای و آموزش برنامه خودمراقبتی و حیطه‌های مربوط به بسته خدمات کامل پایه سلامت کارکنان، شامل: اقدامات عمومی برای ارتقا سلامت در سازمان، تغذیه سالم و کنترل وزن، فعالیت بدنی، آشنایی با علائم و نشانه‌های بیماری‌های مهم، حوادث کار و ... صورت گرفت.