نشست جهاد تبیین علوم شناختی تکنیک‌های رسانه‌ای در حوادث اخیر کشور در دانشگاه ایلام برگزار شد

به همت مرکز هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه ایلام، نشست جهاد تبیین با عنوان «علوم شناختی تکنیک‌های رسانه‌ای در حوادث اخیر کشور» با سخنرانی دکتر محمد جوانی استاد دانشگاه امام حسین (ع) و با حضور جمعی از اساتید و نخبگان دانشگاهی استان، عصر دیروز در محل سالن فرزانگان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جوانی در این نشست با تعریف علوم شناختی و تشریح دیدگاه‌ها در این زمینه، با اشاره به دیدگاه مقام معظم رهبری در خصوص علوم شناختی، یادآور شد: علوم شناختی، علم تسخیر انسان‌هاست، که باعث جهت دهی افکار، گفتار و رفتار انسان می‌شود.

دکتر جوانی، افزود: به واقع علوم شناختی می‌گوید، که بشر چگونه باید فکر کند.

وی با اشاره به سیر تقابل جمهوری اسلامی با غرب، گفت: آخرین مرحله نبرد ما با غرب در عرصه علوم شناختی و جنگ شناختی است.

دکتر جوانی، در پایان نخبگان دانشگاهی را به اهمیت فریضه جهاد تبیین با دارا بودن ظرفیت‌های موجود دعوت نمودند.