برگزاری جشنواره غذای پاک به مناسبت هفته جهانی سلامت

دکتر محمدرضا شیرخانی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی از برگزاری جشنواره غذای پاک به مناسبت هفته جهانی سلامت خبر داد.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با اشاره به اینکه این جشنواره در محوطه بازارچه دانشگاه از 22 فرودین به مدت سه روز برگزار خواهد شد اظهار داشت: ایستگاه سلامت، انجام تست‌های شیمیایی برای تشخیص تقلب مواد غذایی، برگزاری نمایشگاه طراحی، نقاسی، کاریکاتور و کار دستی مرتبط با جشنواره، انجام تست مواد خوراکی،  اجرای مسابقه علمی در خصوص بهداشت سلامت غذا و برگزاری بازارچه خیریه  از بخش‌های مختلف این جشنواره است.

دکتر شیرخانی افزود:  این جشنواره دانشجویی با حضور دکتر علی‌اکبری، رئیس محترم دانشگاه فعالیت خود را آغاز خواهد کرد، وی همچنین از تلاش انجمن های علمی دانشجویی بهداشت مواد غذایی، صنایع غذایی، حامیان محیط زیست و کانون هنرهای تجسمی در برگزاری این جشنواره تقدیرنمود.

برگزاري جشنواره غذاي پاک به مناسبت هفته جهاني سلامت