افتتاح نمایشگاه غذای پاک

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، در مراسمی با حضور دکتر علی‌اکبری، رئیس محترم دانشگاه، حجت الاسلام هاشمی، معاون نهاد نمایندگی دفترمقام معظم رهبری، دکتر شیرخانی، معاون فرهنگی و اجتماعی ، دکتر نعمتی، معاون دانشجویی و دانشجویان دانشگاه  نمایشگاه غذای پاک در محوطه دانشگاه افتتاح گردید.

ایستگاه سلامت، انجام تست‌های شیمیایی برای تشخیص تقلب مواد غذایی، برگزاری نمایشگاه طراحی، نقاسی، کاریکاتور و کار دستی مرتبط با جشنواره، انجام تست مواد خوراکی،  اجرای مسابقه علمی در خصوص بهداشت سلامت غذا و برگزاری بازارچه خیریه  از بخش‌های مختلف این جشنواره است.

شایان ذکر است   این جشنواره  با تلاش انجمن های علمی دانشجویی بهداشت مواد غذایی، صنایع غذایی، حامیان محیط زیست و کانون هنرهای تجسمی در محوطه بازارچه دانشگاه  برگزار شده که از 22 فرودین به مدت سه روز پذیرای علاقمندان ودانشجویان است.

عواید این نمایشگاه هزینه‌ی کودکان سرطانی می‌شود

افتتاح نمايشگاه غذاي پاک افتتاح نمايشگاه غذاي پاک افتتاح نمايشگاه غذاي پاک افتتاح نمايشگاه غذاي پاک افتتاح نمايشگاه غذاي پاک افتتاح نمايشگاه غذاي پاک افتتاح نمايشگاه غذاي پاک افتتاح نمايشگاه غذاي پاک