انتصاب مدیر امور اداری و پشتیبانی

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، دکتر محمدعلی‌اکبری، رئیس محترم دانشگاه در حکمی مهندس جهانبخش خورانی حیدری را  به عنوان مدیر امور اداری و پشتیبانی منصوب نمود.

در حکم دکتر علی‌اکبری خطاب به مهندس خورانی حیدری آمده است.

برادر گرامی جناب آقای جهانبخش خورانی حیدری

سلام علیکم

با احترام، نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم از مورخ 1394/7/7 به مدت دو سال به عنوان «مدیر امور اداری و پشتیبانی» دانشگاه منصوب می­‌شویدامید است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مدیریت علمی و اخلاق حرفه‌ای و همفکری با همکاران محترم در تحقق مطلوب و مؤثر اهداف دانشگاه در جهت ارتقاء قانون‌مداری، پاسخگویی و اخلاق‌مداری بکوشید و همّت خویش را برای حفظ و افزایش سرمایه انسانی و اجتماعی دانشگاه در حوزه اداری و پشتیبانی با توجه و تأکید بر «جهت‌گیری‌ها و اهداف کلیِ» ابلاغی به کار گیرید. توفیق روزافزونتان را در انجام امور محوله از درگاه ایزد منّان مسئلت دارم.

روابط عمومی دانشگاه برای ایشان آرزوی موفقیت می نماید.

لازم به ذکر است که مهندس حیدری خورانی پیش از این سرپرست امور اداری و پشتیبانی و مسئول کمیته شهرداری دانشگاه را عهده دار بوده.

انتصاب مدير امور اداري و پشتيباني