شما از نسخه قدیمی مرورگر خود استفاده می کنید و قادر به مشاهده صحیح این سایت نخواهید بود.
لطفاً مرورگر خود را به روز نمایید
دانلود آخرین نسخه مرورگرها

دکترعلی‌اکبری: ارتباط دانشگاه با صنعت، شعار نیست حوزه نفت و گاز زمینه گسترش همکاری‌های بعدی دانشگاه است

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، مراسم امضاء تفاهم نامه همکاری دانشگاه ایلام و مرکز پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی صبح امروز با حضور دکتر علی‌اکبری، رئیس دانشگاه و مهندس چاغروندی، مدیرعامل شرکت پخش و پالیش نفت ایلام، معاونین و مدیران  در دانشگاه ایلام برگزار شد.

رییس دانشگاه ایلام با بیان اینکه ارتباط دانشگاه با صنعت، شعار نیست چرا که برای این مهم به ساز و کار رسیده‌ایم، گفت: حوزه نفت و گاز زمینه گسترش همکاری‌های بعدی دانشگاه ایلام است.

دکتر محمد علی‌اکبری در نشست مشترک با مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ایلام  بیان نمود: دانشگاه ایلام با تلاش و همکاری مسئولان باید آچار دست همه خدمتگزاران استان باشد.وی با بیان اینکه در حوزه نفت و گاز در استان گشایش‌های خوبی صورت گرفته است، افزود: شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی یکی از قدیمی‌ترین بخش‌های نفت در استان ایلام است و یکی از ماموریت‌های ما در دانشگاه توجه به حوزه نفت و گاز می‌باشد.

دکترعلی‌اکبری افزود: حوزه نفت و گاز در دستور کار  دانشگاه ایلام قرار دارد که در ادامه این گسترش یقینا از نظرات صاحب نظران بخش‌های مربوطه استفاده خواهیم کرد.رییس دانشگاه ایلام با اشاره به اینکه در سنوات گذشته گسترش آموزش، مدنظر آموزش عالی کشور بوده است، خاطرنشان کرد: بعد از گذر از مرحله آموزش، بحث توجه به پژوهش در دانشگاه‌ها مطرح شد ولی الان پاسخگویی به نیازها و مشکلات جامعه اولویت فعالیت کاری در دانشگاه ماست.

وی ادامه داد: ارتباط دانشگاه با صنعت، شعار نیست چرا که برای این مهم به ساز و کار رسیده‌ایم و استقبال می‌کنیم که همکارانمان در حوزه پالایش و پخش به دانشگاه بیایند و همکاران دانشگاهی ما در هر تخصصی می‌توانند با شرکت پالایش و پخش همکاری داشته باشند.

دکترعلی‌اکبری با بیان اینکه آمادگی داریم که در حوزه مرکز رشد که هدف اصلی آن کارآفرینی و ارتباط با جامعه است نیز کمک کار صنعت باشیم، عنوان کرد: این دو سازمان اگر کار مشترکی با هم داشته باشند بدون شک تولید بهتری خواهیم داشت و این پتانسیل آموزشی و پژوهشی دانشگاه و شرکت پالایش و پخش می‌تواند برای استان و کشور موثر باشد.

رییس دانشگاه ایلام با ابراز امیدواری از امضای این تفاهم‌نامه مشترک گفت: دانشگاه ایلام را از نظر آزمایشگاهی و کارگاهی به گونه‌ای خواهیم رساند که زبان‌زد باشد ولی تا تکمیل زنجیره کاری مان آنها را افتتاح نخواهیم نکرد.

دکتر حسین مهدی‌زاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ایلام نیز در این نشست گفت: در تلاشیم که برای سال آینده رشته نفت را در دانشگاه ایلام راه‌اندازی کنیم و برای اولین بار است که اول آزمایشگاه‌ها را ایجاد کرده‌ایم بعد به دنبال جذب رشته هستیم.

وی با بیان اینکه آزمایشگاه‌های ما آموزشی نبوده بلکه پژوهشی هستند، تاکید کرد: اعضای هیئت علمی ما در رشته‌ها و دانشکده‌های مختلف صاحب اثر هستند و می‌توان به راحتی در سال‌های آینده در سطح کشور از آنها شنید و به طوری که در حوزه نانو دارای متخصصینی هستیم که توانمندی لازم را در این حوزه دارند.

معاون پژوهشی دانشگاه ایلام با اشاره به اینکه در تلاشیم که مدیران پروژه‌ها را تعریف کنیم که البته پروژه‌های مورد نیاز استان را مدنظر داریم، ادامه داد: در حوزه معاونت آموزشی آمادگی کامل را داریم که برای توانمندی نیروهای شرکت دوره‌های ضمن خدمت را برگزار کنیم و البته نباید فراموش کرد که دانشگاه ایلام در پروژه‌های تحقیقاتی نگاه همکاری دارد به عبارتی ما به دنبال این نیستیم که از دستگاهی پولی بگیریم بلکه به دنبال توسعه و حل مشکلات استان هستیم.

مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ایلام:70 درصد از کارشناسان نفت ایلام غیربومی هستند

مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ایلام در نشست انعقاد تفاهم‌نامه با دانشگاه ایلام گفت: 70 درصد از کارشناسان نفتی در استان غیربومی هستند که آن هم بعد از مدتی از استان می‌روند و این می‌طلبد که ما با تربیت نیروهای متخصص بومی این خلاء را جبران کنیم.

مهندس علی‌اصغر چاغروندی اظهار کرد: ما علاوه بر وظیفه‌ی اداری که بر عهده داریم باید خدمتی ارزنده برای استان داشته باشیم و امضای این تفاهم‌نامه را در هفته اول کاری سال جدید مبارک می‌دانیم و این امید وجود دارد که در کمترین زمان این تفاهم‌نامه به بهترین شکل ممکن اجرایی شود.

وی با بیان اینکه امیدواریم تفاهم‌نامه‌ای را امضا کنیم که کمبودهای جامعه علمی و صنعتی استان را برطرف کند، اضافه کرد: کمبودها و وابستگی‌هایی در جامعه وجود دارد که باید از طریق همکاری صنعت و دانشگاه برطرف شوند و البته نیازهای وزارت نفت در قالب طرح‌ها و پژوهش‌ها گردآوری شده که باید دانشگاه ما را در استان همراهی کنند.

مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ایلام با اشاره به اینکه استان ایلام دارای ظرفیت‌های خدادادی در حوزه نفت و گاز است که به خوبی مورد استفاده قرار نگرفته است، یادآور شد: دومین استان از نظر منابع نفتی و گاز در کشور هستیم، این کار می‌تواند شروع خوبی برای کادر علمی استان باشد.

مهندس چاغروندی ادامه داد: 70 درصد از کارشناسان نفتی در استان غیربومی هستند که آن هم بعد از مدتی از استان می‌روند و این می‌طلبد که ما با تربیت نیروهای متخصص بومی این خلاء را جبران کنیم.

شایان ذکر است: این تفاهم‌نامه در مدت 3 سال اجرایی خواهد شد و تقویت و توسعه همکاری‌های مشترک علمی، پژوهشی، فنی و توسعه فناوری‌های نوین و مورد نیاز شرکت و استفاده بهینه از توانایی‌های دو طرف در جهت اجرای طرح‌های کاربردی مورد نیاز استان، بهره‌مندی طرفین از امکانات همدیگر از قیبل توان فکری، تجربی، پژوهشی کارگاهی و آموزشی، ارائه خدمات مشاوره‌ای مرتبط با نوع فعالیت‌های طرفین، مشاوره در زمینه شناسایی و تعریف نیازهای پژوهشی و فناوری شرکت، برگزاری نشست‌های مشترک و تبادل اطلاعات، همکاری در زمینه فناوری و اطلاعات و حمایت از طرح‌های فناورانه و پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی با موضوعات مرتبط با فعالیت‌های شرکت از موضوعات این تفاهم‌نامه هستند.

دکترعلي‌اکبري: ارتباط دانشگاه با صنعت، شعار نيست حوزه نفت و گاز زمينه گسترش همکاري‌هاي بعدي دانشگاه است دکترعلي‌اکبري: ارتباط دانشگاه با صنعت، شعار نيست حوزه نفت و گاز زمينه گسترش همکاري‌هاي بعدي دانشگاه است دکترعلي‌اکبري: ارتباط دانشگاه با صنعت، شعار نيست حوزه نفت و گاز زمينه گسترش همکاري‌هاي بعدي دانشگاه است