تاکید رییس دانشگاه ایلام بر نقش دانشگاهیان در تحقق شعار سال

به گزارش روابط عمومی، مراسم آغازین روز کاری سال 1395 با حضور اعضاء هیأت علمی و کارکنان دانشگاه در جوار گلزار شهدای گمنام دانشگاه برگزار شد.

رییس دانشگاه ایلام: باید دانشگاه را در اداره حرفه‌ای به شاخص‌ها نزدیک کنیم و نمی‌توانیم به وضع موجود قانع باشیم.

دکتر محمد علی‌اکبری، رئیس دانشگاه در مراسم آغاز سال کاری ضمن تبریک آغاز سال جدید به همکاران بیان داشت : آغاز سال 95 با پیام رهبری معظم انقلاب همراه بود که با تاکید ایشان بر اقتصاد مقاومتی و اقدامات عملی برای تحقق اقتصادی پایدار و مبتنی بر مزیت‌های داخلی و توان ملی همراه بود و این بایسته در سرلوحه کار دولت و دانشگاهیان قرار خواهد گرفت وی با اشاره به اینکه در آغاز سال جاری تاکید رییس جمهور بر ایجاد امید برای تحقق این رویداد مبارک و نتیجه برجام و انشااله برجام‌های اقتصادی و فرهنگی و نهایتا برجام اخلاقی همراه بود افزود: اگر در مسیر برجام اخلاقی باشیم سایر مشکلاتمان مرتفع خواهد شد،دکترعلی‌اکبری با اشاره به دیگر مناسبت‌های آغازین روزهای سال جدید ولادت حضرت زهرا(س) و روز زن، ضمن تبریک به بانوان همکارمان در دانشگاه ایلام امیدداشت از توان این عزیزان در دانشگاه بیشتر استفاده کنیم.

دکتر علی‌اکبری با بیان اینکه دوازدهم فروردین روز جمهوری اسلامی از دیگر مناسبت‌های آغاز سال است،تصریح کرد: در این روز مردم بزرگ ایران اسلامی با رای خود به جمهوری اسلامی بر آن مهر تایید زدند و خواهان جمهوری اسلامی نه یک کلمه بیشتر و نه یک کلمه کمتر بودند رییس دانشگاه ایلام ادامه داد: سال گذشته باوجود مشکلات و تنگناهای مالی از نظر وضعیت اعتباری و اقتصادی، سال خوبی برای دانشگاه ایلام بود و توانستیم خارج از بودجه دانشگاه اعتباری را جذب کنیم که در حقیقت تمرینی برای اقتصاد مقاومتی بود.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته تلاش شد که احترام متقابل و حرکت مبتنی بر برنامه نهادینه شود، خاطرنشان کرد: در سال جاری نیز همان رویه ادامه خواهد داشت که امیدواریم سال 95 سال تحولات بزرگ برای دانشگاه باشد چرا که در این راستا 20 هزار متر مربع از فضاهای فیزیکی در دست ساخت دانشگاه به بهره‌برداری خواهد رسید وافزود باید دانشگاه را در اداره حرفه‌ای به شاخص‌ها نزدیک کنیم و نمی‌توانیم به وضع موجود قانع باشیم و نباید فراموش کرد که مدیران دانشگاه باید در سال جاری مدیران یاد گیرنده باشند.

رییس دانشگاه ایلام با بیان اینکه در طول چند سال گذشته به اندازه دانشگاه‌های هم ترازمان رشد نکرده‌ایم گفت: ما باید در بین دانشگاه‌های هم سن و سال مان جا نمانیم که این مهم نیازمند حرکت با برنامه است.

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر شمس‌اله سراج، عضو هیأت علمی دانشگاه ایلام نیز در این مراسم در سخنانی اظهار داشت: یکی از ویژگی‌های بهار، وجود هوای معتدل بهاری است و ما نیز باید اعتدال را رعایت کنیم و با اشاره به اینکه در حدیثی از پیامبر مکرم اسلام (ص) آمده است که انسان‌ها باید معدن طلا و نقره باشند ادامه داد: امیدواریم سال 95 برای ما سالی طلایی باشد.

غبار روبی و نثار گل به مزار شهدای گمنام دانشگاه از دیگر برنامه های این مراسم بود.

تاکيد رييس دانشگاه ايلام بر نقش دانشگاهيان در تحقق شعار سال