ششمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت برگزار می شود

دکتر امامی‌پور، مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی از برگزاری ششمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت خبرداد.

دکتر امامی‌پور اظهار داشت: بخش نمایشگاهی ششمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت ویژه انجمن‌های علمی دانشجویی به مدت 3 روز از تاریخ 27 لغایت 29 اردیبهشت در محوطه دانشگاه برگزار خواهد شد.

وی افزود: انجمن‌های‌ علمی دستاوردهای یک ساله خود را در  29 غرفه در معرض دید عموم قرار خواهند داد.

مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با اشاره به اینکه 40 انجمن علمی در دانشگاه فعالیت دارند بیان نمود: از تلاش تمام دانشجویان و بخصوص دبیر ششمین جشنواره آقای پژمان لطفی و کارشناسان حوزه فرهنگی تقدیر و تشکر می‌نمایم.

ششمين جشنواره درون دانشگاهي حرکت برگزار مي شود