اردوی فرهنگی تفریحی دانشجویان دختر

به گزارش روابط عمومی،اردوی یک روزه دانشجویان دختر باهمکاری و هماهنگی معاونت فرهنگی واداره تربیت بدنی دانشگاه برگزارگردیدوتعداد170نفرازدانشجویان دراین اردوکه به مقصدتفریگاه ششداربودشرکت نمودند،دراین اردوآقای دکترعلی اکبری رئیس محترم دانشگاه و حاج آقاهاشمی معاون محترم نهاد نمایندگی رهبری باحضورخوددربین دانشجویان،باعث شادی و خوشحالی آنان شدند. رئیس دانشگاه هدف از برگزاری این اردوهاراایجادروحیه شادی ونشاط دربین دانشجویان ذکرنمودوگفت :باتوجه به طبیعت زیباودل انگیزمنطقه سعی می شود هرهفته برای دانشجویان دختر وپسراردوهای مختلف  فرهنگی وتفریحی برگزار شود که هفته آینده اردوی دانشجویان پسرنیزتشکیل می گردد.لازم به ذکراست دراین اردوهمکاران تربیت بدنی با برگزاری مسابقات ورزشی دربین این عزیزان ،جذابیت خاصی به این اردو بخشیدند.