دکتر نعمتی: از برگزاری ویژه برنامه‌های هفته خوابگاه‌ها در دانشگاه خبر داد

دکتر مصطفی نعمتی، معاون دانشجویی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی اظهار داشت: به مناسبت گرامیداشت هفته خوابگاه‌‌ها برنامه‌های متنوعی از شنبه 25 تا جمعه 31 اردیبهشت ماه باهمکاری حوزه‌های معاونت دانشجویی و معاونت فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه برگزار خواهد شد.

معاون دانشجویی دانشگاه با بیان اینکه جشن هفته خوابگاه‌ها روز یکشنبه 26 اردیبهشت برگزارمی شود  افزود: این جشن با حضور هیئت رئیسه دانشگاه  و دانشجویان عزیز از ساعت 21 با برنامه‌های متنوع و شاد در سالن آیت اله حیدری برگزار خواهد شد.

دکتر نعمتی افزود: بازدید ریاست محترم دانشگاه از خوابگاه‌ها، انتخاب اتاق نمونه، برگزاری مسابقات ورزشی در خوابگاه‌ها، انتخاب سرپرستان نمونه و برگزاری اردو‌های دانشجویی نیز از برنامه‌های این هفته می‌باشد.

دکتر نعمتي: از برگزاري ويژه برنامه‌هاي هفته خوابگاه‌ها در دانشگاه خبر داد