جشن میلاد انوار کربلا در گلزار شهدای دانشگاه برگزار شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، جشن میلاد انوار کربلا با حضور دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه، دکتر غیاثی، مسئول نهاد نمایندگی مقام ومعظم رهبری، دکتر شیرخانی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و استقبال دانشجویان عزیز در گلزار شهداء دانشگاه برگزار شد.

در این جشن دکترغیاثی،  مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ضمن تبریک اعیاد شعبانیه اظهار داشت: امام حسین علیه السلام با مبارزه و استقامت راه را برای ما ترسیم کرد، عاشورای حسینی در شیعه حرکت ایجاد می‌کند و مهدویت افق و سرانجام این حرکت است پیروان امام حسین علیه السلام اهل مقاومت تا پیروزی هستند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری افزود: حضرت ابوالفظل العباس علیه السلام علی‌رغم موفقیت‌های شخصی و حقوقی از راه و مرام امام حسین علیه السلام تبعیت کرد و خود را مرید ایشان قرار داد، امام سجاد علیه السلام در قالب دعا و رازو نیاز حکمت و معارف دینی را در ابعاد مختلف زندگی انسان تبیین نمود.

اجرای مولودی، برگزاری مسابقه و اهداء جوایز از برنامه‌های دیگر این جشن بود.