کارگاه آموزشی سلامت و مقابله با دیابت برگزار شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، کارگاه آموزشی سلامت و مقابله با دیابت با همکاریی مشاور رئیس در امور بانوان و مرکز مشاوره با حضور دکتر ناصری‌فر معاونت بهداشتی استان ، دکتر نوروزی متخصص قلب و دکتر احسان زاده پزشک عمومی در سالن آیت الله حیدری دانشگاه برگزار شد.

در این کارگاه مطالبی در خصوص  دیابت انواع آن، علائم و پیشگیری از دیابت و تغذیه ارائه شد.

دکتر ناصری‌فربیان داشت: در حال حاضر دیابت در اکثر افراد وجود خاموش داشته اما افراد متوجه آن نیستند از عموم مردم خواست که  برای آگاهی از وضعیت دیابت یا بیماری قند خون حتما آزمایشاتی در این خصوص انجام دهند.

در پایان بروشور تغذیه و دیابت نیز به شرکت کنندگان اهدا شد.

کارگاه آموزشي سلامت و مقابله با ديابت برگزار شد کارگاه آموزشي سلامت و مقابله با ديابت برگزار شد کارگاه آموزشي سلامت و مقابله با ديابت برگزار شد کارگاه آموزشي سلامت و مقابله با ديابت برگزار شد