آگهی مزایده

دانشگاه ایـلام در نظر دارد اماکن و فضاهای رفاهی دانشجویی از طریق مزایده عمومی به متقاضیان واجد شرایط واگذار نماید.

شرایط عمومی مزایده:

1- دارا بودن جواز کسب معتبر.

2- ارائه گواهی سوء پیشینه و سلامت از مراجع ذی­صلاح.

3- داشتن حداقل مدرک تحصیلی فوق دیپلم.

4- ارائه ضمانت نامه بانکی معتبر به میزان 15% مبلغ پیشنهادی در وجه دانشگاه ایلام بابت شرکت در مزایده.

5- ارائه ضمانت­نامه بانکی حسن انجام کار معادل 6 ماه اجاره بهاء در زمان عقد قرارداد در وجه دانشگاه ایلام.

6-متقاضیان محترم فقط برای یک نوع فعالیت می توانند در این مزایده شرکت نمایند به استثناء ردیف 4 و 9 جدول قیمت‌ها و فعالیت‌ها.

متقاضیان محترم تا پایان وقت اداری روز 21/06/1395 می­توانند درخواست کتبی خود را به همراه مبلغ پیشنهادی به دبیرخانه مرکزی دانشگاه تحویل نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در ساعت اداری به امور اداری و پشتیبانی دانشگاه مراجعه نمایید.

دریافت لیست قیمت ها و جدول اماکن و فضاهای رفاهی و دانشجویی

آگهي مزايده