اطلاعیه راه اندازی سامانه جدید پست الکترونیک دانشگاه

قابل توجه اساتید و کارکنان دانشگاه

با توجه به راه اندازی سامانه جدید پست الکترونیک دانشگاه در تاریخ 13 تیرماه 1395، به اطلاع اساتید گرامی و کارکنان محترم دانشگاه می رساند جهت ورود به سامانه جدید پست الکترونیکی میتوانید از نام کاربری و کلمه عبور سیستم اکتیو دایرکتوری(ورود به ویندوز) استفاده نمایید. لذا کسانی که نام کاربری و کلمه عبور خود را دریافت نکرده اند حداکثر تا  تاریخ 10 تیرماه، با مراجعه یا تماس با مرکز کامپیوتر دانشگاه نام کاربری و کلمه عبور خود را دریافت نمایند.

لازم به ذکر است که دریافت حساب کاربری اکتیودایرکتوری جهت استفاده از سامانه های دانشگاه الزامی است.
سامانه قبلی از تاریخ  20 تیرماه 1395 با آدرس oldmail.ilam.ac.ir در دسترس قرار خواهد گرفت و تنها برای مشاهده نامه های قبلی قابل استفاده خواهد بود؛ جهت اطمینان از نامه های سامانه پست الکترونیک خود پشتیبان تهیه فرمایید.