معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در هفته اول مهر ماه میهمان دانشگاه ایلام خواهد بود

مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی استان ایلام با حضور دکتر شریعتی نیاسر، معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌ گردد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر رضا رضازاده، مشاور رئیس و مدیر حوزه ریاست دانشگاه، با اعلام این خبر، بیان کرد: در این سفر دو روزه مدیران دفتر گسترش، برنامه‌ ریزی آموزشی و امور دانشگاه ‌های غیر دولتی، آقای دکتر شریعتی  را همراهی می‌ نمایند.

مشاور رئیس و مدیر حوزه ریاست، افزود:  در این سفر دو روزه که به دعوت رئیس دانشگاه ایلام در روزهای سه‌ شنبه و چهارشنبه، سوم و چهارم مهرماه صورت می ‌گیرد، دیدار با هیأت رئیسه دانشگاه ایلام، بررسی مسایل و نیازمندی‌ های آموزشی دانشگاه، برگزاری جلسه هیأت نظارت و ارزیابی استانی با حضور رؤسای دانشگاه‌ های استان و نشست خبری از جمله برنامه ‌های این سفر دو روزه پیش ‌بینی شده است.

دکتر رضازاده، اضافه کرد: همچنین با حضور معاون آموزشی وزارت عتف، جلسه شورای معاونین منطقه 5 کشور شامل دانشگاه‌های استان های ایلام، کرمانشاه، کردستان و لرستان برگزار و مسائل آموزشی دانشگاه های منطقه مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.

مشاور رئیس و مدیر حوزه ریاست، خاطرنشان کرد: مراسم رسمی آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ های استان با حضور برخی از مقامات عالی استان، رؤسای دانشگاه ها و مدیران کل دوایر دولتی، روز چهارشنبه 4 مهر ماه برگزار خواهد شد.