آگهی مزایده فضاهای رفاهی دانشجویی دانشگاه ایلام

دانشگاه ایلام در نظر دارد فضاهای رفاهی دانشجویی خود را بصورت مزایده در اختیار متقاضیان قرار دهد:

شرایط عمومی:

1- شرکت کنندگان لازم است برای هر یک از مکان های مورد تقاضا مبلغ 10/000/000 ریال (یک میلیون تومان ) را بعنوان سپرده شرکت در مزایده به شماره حساب 1917076215 بنام سپرده دانشگاه ایلام، نزد بانک تجارت شعبه دانشگاه ایلام واریز و در پاکت مربوطه قرار دهند.

2- متقاضیان جهت خرید اسناد مبلغ 000/ 500 ریال (پنجاه هزار تومان) به حساب تمرکز درآمدهای دانشگاه ایلام نزد بانک تجارت شعبه دانشگاه واریز و در پاکت مربوطه قرار دهند.

3- ارائه گواهی سلامت و عدم سوء پیشینه کیفری از مراجع ذیصلاح

4- پروانه کسب معتبر

5-کپی شناسنامه و کارت ملی متقاضی

6- برنده مزایده می بایست یک فقره ضمانتنامه بانکی به میزان اجاره شش ماه، تحویل امور مالی دانشگاه نماید.

7- دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه ایلام متقاضی بوفه خوابگاه ­های پسران از شرایط عمومی بند یک معاف می­ گردند.

8-دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه ایلام کپی کارت دانشجویی را ضمیمه مدارک نمایند.

شرایط تقاضا:

متقاضیان می توانند تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه مورخ  1397/6/21 پاکت مدارک و مبلغ پیشنهادی خود را  به دبیرخانه مرکزی واقع در سازمان مرکزی دانشگاه ایلام تحویل نمایند.

تبصره: متقاضیان نمی توانند برای بیش از یک مورد از موارد اعلام شده پیشنهاد ارائه نمایند.

جدول اماکن و قیمت های پایه: