در ادامه موفقیت های ورزشی، تیم والیبال کارکنان و اساتید دانشگاه مقام سوم مسابقات کارکنان ادارات و سازمان های استان را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در مسابقات والیبال ادارات و سازمان های استان (جام رمضان )، تیم کارکنان و اساتید دانشگاه موفق به کسب عنوان سوم  این مسابقات شد.

در سه سال اخیر  برای ساماندهی ورزش کارکنان و اعضای هیأت علمی و تشویق آنان به انجام ورزش، اغلب کمیته های ورزشی از جمله کمیته های کوهنوردی، فوتسال، والیبال و  شنا  فعال گردیده  و به خوبی در حال انجام فعالیت هستند.

تيم واليبال کارکنان و اساتيد دانشگاه مقام سوم مسابقات کارکنان ادارات و سازمان هاي استان را کسب کرد.