کسب رتبه برتر دانشگاه ایلام در بخش شاخص های ویژه توسعه استان در جشنواره شهید رجایی

در جشنواره شهید رجایی، دانشگاه ایلام موفق به کسب رتبه برتر در بخش شاخص های ویژه توسعه استان شد.

به گزارش روابط عمومی، در جشنواره شهید رجایی و یادواره شهدای کارمند استان ایلام، که با حضور استاندار ایلام برگزار شد و دکتر ملابهرامی، معاون پشتیبانی و منابع انسانی به نمایندگی از دانشگاه ایلام در این مراسم حضور داشت، دانشگاه ایلام  موفق به کسب رتبه برتر در بخش شاخص های ویژه توسعه استان شد و  مورد تقدیر استاندار ایلام قرار گرفت.

کسب رتبه برتر دانشگاه ايلام در بخش شاخص هاي ويژه توسعه استان در جشنواره شهيد رجايي کسب رتبه برتر دانشگاه ايلام در بخش شاخص هاي ويژه توسعه استان در جشنواره شهيد رجايي