مدیر اجرایی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه: هشتمین دوره ی طرح ضیافت اساتید با موضوع اخلاق علمی و حرفه ای به مدت 5 روز برگزار می گردد

هشتمین دوره ی طرح ضیافت اساتید با موضوع اخلاق علمی و حرفه ای با حضور اساتید برجسته ی کشوری و به مدت 5 روز در دانشگاه ایلام برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر یونس عباسی، مدیر اجرایی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، در زمینه برگزاری طرح ضیافت اندیشه اساتید، اظهار داشت: طرح ضیافت اندیشه اساتید در راستای ارتقاء و به منصه ظهور رساندن توانمندی ها و مهارت های علمی، پژوهشی، معرفتی و دینی اساتید برگزار می شود و با توجه به اینکه دانشگاه باید کانون تأثیرگذار در حوزه های مختلف فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی باشد، لذا آمادگی و احساس تعهد اساتید فرهیخته برای ورود به این عرصه ها از ضروریات هر زمان و به خصوص زمانه حاضر می باشد.

مدیر اجرایی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، افزود:  برای تحقق این اهداف، هم اندیشی و هم افزایی اساتید گرانقدر  که در واقع افسران جنگ نرم هستند بسیار ضرورری و حائز اهمیت است و طرح ضیافت اندیشه اساتید، فرصت بسیار مغتنم و مناسبی را در این مسیر فراهم می کند.

دکتر عباسی، درباره برگزاری طرح ضیافت اندیشه اساتید در سال جاری، بیان کرد: امسال هشتمین دوره ی طرح ضیافت اساتید با موضوع اخلاق علمی و حرفه ای سطح سه با رویکرد اخلاق در پژوهش و آموزش همراه با برنامه های متنوع فرهنگی و با حضور اساتید برجسته ی کشوری ( آقای دکتر عباس مهرگان عضو هیات علمی دانشگاه تهران و آقای دکتر سید حسن اسلامی اردکانی عضو هیات علمی دانشگاه ادیان و مذاهب قم) به مدت 5 روز از تاریخ 97/6/17 لغایت 21/ 97/6 در دانشگاه ایلام برگزار می گردد.

وی افزود: لازم به ذکر است که این دوره شامل برگزاری کلاس های دانش افزایی، فعالیت های فرهنگی - تربیتی مانند دیدار با علما، دیدار با خانواده شهدا و جانبازان، برگزاری برنامه های ورزشی و تفریحی، برگزاری کرسی های آزاد اندیشی و اردوی تفریحی یک روزه همراه با خانواده می باشد.