اخبار کوتاه دانشگاه

دکتر هاشمی سرپرست وزارت علوم: توسعه دانشگاه ایلام، نسبت به سال 93 (که به این دانشگاه آمدم)، کاملاً محسوس است.

تبریک متفاوت آغاز سال تحصیلی جدید سرپرست وزارت علوم بر روی صفحه وایت برد یکی از کلاسهای دانشکده کشاورزی دانشگاه ایلام، که سوژه رسانه ای در سطح کشور شد.

سردار علی فضلی جانشین سازمان بسیج مستضعفین و فرمانده قرارگاه مرکزی راهیان نور سپاه و بسیج، با اهداء لوح تقدیری به رئیس دانشگاه: از اقدامات دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه ایلام، به خاطر کمک در برگزاری اردوهای راهیان نور دانشجویی و ترویج گفتمان جهاد و شهادت و گسترش معارف انقلاب اسلامی، کمال تقدیر را دارم.

دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید: گرچه  بسیاری از ناظران توسعه  عُمرانی غیر قابل انکار دانشگاه، را شاه ‌بیت فعالیت ‌های  دانشگاه  می ‌دانند، به استحضار می ‌رساند آنچه که در دانشگاه ایلام توسط مدیران خدوم پی‌ گیری می‌شود، توسعه متوازن و همه ‌جانبه‌ است.

حجت الاسلام غیاثی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه: ضمن خوش آمدگویی و استقبال از حضور کلیه دانشجویان عزیز ورودی جدید، از آنان جهت ارتباط و همکاری با دفتر نهاد نمانیدگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و کانون های دانشجویی در امور فرهنگی -دینی دعوت بعمل می آید.

دکتر نعمتی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه: مجوز استخدام سالی 20 عضو هیأت علمی در دانشگاه، در هیات امناء به تصویب رسید.

دکتر مهدیزاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه: به منظور بهبود کیفیت تولید علم و فناوری و تشویق و ترغیب اعضای هیأت علمی به انجام فعالیت‌ های پژوهشی و فناوری مؤثر، آیین نامه حمایت از ارتقاء کیفیت فعالیت‌ های پژوهشی و فناوری اعضای هیأت علمی دانشگاه، تصویب و ابلاغ شد.

دکتر ملابهرامی معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه: برای اولین ‌بار در طول تاریخ دانشگاه جمعیت کارمندان دانشگاه نه تنها رشد نیافته، بلکه سیر نزولی هم داشته است.

دکتر شیرخانی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه: 43 انجمن علمی دانشجویی در دانشگاه فعالیت دارند.

دکتر عدالتی معاون دانشجویی دانشگاه: ثبت نام وامهای مختلف دانشجویی از امروز آغاز می گردد.

دکتر باقری سرپرست دفتر حقوقی دانشگاه: مستند سازی و تحدید حدود املاک دانشگاه، در نزدیک ترین زمان ممکن، تلاش در جهت افزایش ضریب موفقیت های دانشگاه در دعاوی مختلف و آگاهی بخشی حقوق مالکیت معنوی اعضای محترم هیات علمی و کارکنان  شریف دانشگاه، جزء اولویت های کاری دفتر حقوق دانشگاه می باشد.

دکتر روشنی رئیس دانشکده علوم پایه: در سالهای 94 و 95 مجموعاً 236 مقاله isi  توسط اعضای هیأت علمی دانشکده علوم پایه چاپ شده است.

اخبار کوتاه دانشگاه