شب شعر عاشورایی نجوا برگزار گردید

شب شعر عاشورایی نجوا با حضور 14 نفر از دانشجویان منتخب در زمینه شعر و دل نوشته برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، شب شعر عاشورایی نجوا  با حضور دکتر شیرخانی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر امامی مدیر فرهنگی، آقای فتاحی مدیر روابط عمومی و جمعی از دانشجویان، شب گذشته در محل سالن آیت الله حیدری برگزار گردید.

در این مراسم دکتر امامی مدیر فرهنگی دانشگاه، در سخنان کوتاهی از دبیر و اعضای کانون ادبی دانشگاه، بخاطر برگزاری این شب شعر تشکر کرد و بر توسعه فعالیت های هنری در حوزه دینی و به خصوص در بین دانشجویان تأکید کرد.

در ادامه این مراسم، 14نفر از دانشجویان منتخب در زمینه شعر  و دل نوشته، شعر و متن مورد نظر را ارائه کردند و در پایان از نفرات برتر شامل:  آقایان یاسر سهرابی، عمران ذوالفقار لو و خانم معصومه چمیده در بخش شعر و آقای میلاد ایازی و خانمها سارا حیدری و اسماء ملکی در بخش دل نوشته، با حضور دکتر شیرخانی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، تقدیر بعمل آمد.

شب شعر عاشورايي نجوا برگزار گرديد شب شعر عاشورايي نجوا برگزار گرديد شب شعر عاشورايي نجوا برگزار گرديد شب شعر عاشورايي نجوا برگزار گرديد