بیستمین جشنواره مسابقات ورزشی درون دانشگاهی برگزار می گردد.

بیستمین جشنواره مسابقات ورزشی درون دانشگاهی در دو بخش دختران و پسران برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، خانم دکتر مژگان صالحی پور مدیر تربیت بدنی دانشگاه، با اعلام این خبر اظهار داشت: بیستمین جشنواره مسابقات ورزشی درون دانشگاهی در دو بخش پسران (12 رشته) و دختران (11 رشته) در آبان و آذر ماه برگزار می گردد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه، افزود: در این جشنواره دانشجویان پسر در رشته های فوتسال، هندبال، والیبال، تکواندو، کشتی، دومیدانی، شطرنج، تنیس روی میز، بدمینتون، پاورلیفتینگ، شنا و دو همگانی و  دانشجویان دختر در رشته های فوتسال، هندبال، والیبال، دوهمگانی، شطرنج، کاراته، بدمینتون، تنیس روی میز، تکواندو، شنا و دومیدانی به رقابت خواهند پرداخت.

خانم دکتر صالحی پور، اضافه کرد: نفرات برتر جهت اردوهای آماده سازی مسابقات منطقه پنج ورزش دانشگاههای کشور دعوت خواهند شد.

لینک فراخوان بیستمین جشنواره مسابقات ورزشی درون دانشگاهی:

بيستمين جشنواره مسابقات ورزشي درون دانشگاهي برگزار مي گردد.