مدیر انجمن جامعه شناسی دانشگاه: نشست تخصصی «تغییرات فرهنگی و چالش های آن در ایران» در دانشگاه برگزار می گردد

نشست تخصصی «تغییرات فرهنگی و چالش های آن در ایران» با حضور دو تن اساتید دانشگاه تهران، هفته آینده در دانشگاه برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر یارمحمد قاسمی مدیر انجمن جامعه شناسی دانشگاه، با اعلام این خبر، بیان داشت: در ادامه سلسه نشست های علمی انجمن جامعه شناسی، انجمن جامعه شناسی دانشگاه، این بار نشست تخصصی «تغییرات فرهنگی و چالش های آن در ایران» را با حضور آقای دکتر تقی آزاد ارمکی و خانم دکتر مهری بهار از  اساتید  دانشگاه تهران؛ روز شنبه 96/8/6 برگزار می نماید.

مدیر گروه جامعه شناسی دانشگاه، اضافه کرد: با عنایت به اینکه جامعه ایران در حال پیمودن پروسه تحول اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی می باشد و این تحولات خود به خود پیامدهایی به همراه دارد، اعتقاد انجمن بر این است که این دگرگونی ها می تواند چالش هایی را با خود به همراه بیاورد، لذا نشست فوق الذکر در راستای بررسی و تحلیل این پیامدها و چگونگی برخورد با آنها می باشد.

مدير انجمن جامعه شناسي دانشگاه: نشست تخصصي  «تغييرات فرهنگي و چالش هاي آن در ايران» در دانشگاه برگزار مي گردد