اجرای طرح پایش سلامت جسم دانشجویان ورودی جدید در دانشگاه

طرح پایش سلامت جسم،ویژه دانشجویان ورودی جدید کاردانی و کارشناسی توسط اداره تربیت بدنی در حال اجراست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، خانم دکتر صالحی پور، مدیر تربیت بدنی دانشگاه، درباره طرح پایش سلامت جسم دانشجویان ورودی جدید در دانشگاه، اظهار داشت: سلامت جسم و روان یکی از اساسی ترین شروط موفقیت دانشجویان در دوران تحصیل می باشد و در همین راستا طرح پایش سلامت دانشجویان کاردانی و کارشناسی، بنا بر ابلاغ وزارت علوم و با هدف توانمندسازی و پیشگیری از مشکلات احتمالی، وضعیت جسمی و روان شناختی دانشجویان در ابتدای ورود به دانشگاه اجرا می گردد، که بخش سلامت جسم این طرح توسط همکاران ما در اداره تربیت بدنی انجام می گیرد و بخش سلامت روان در مرکز مشاوره انجام می پذیرد.

خانم دکتر صالحی پور، افزود: طرح پایش سلامت به منظور بررسی ترکیب بدنی، شناخت ناهنجاریهای بدنی و ارزیابی آمادگی جسمانی دانشجویان در حال اجراست.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه، اضافه کرد: دانشجویان ورودی جدید و همچنین دانشجویانی که در ترم جاری واحد درسی  «تربیت بدنی و ورزش» انتخاب کرده اند،  باید تا قبل از برگزاری امتحانات پایان ترم به اداره تربیت بدنی (آقای زرگوشی) مراجعه نمایند  و بدیهی است دانشجویانی که نتوانند در این طرح مشارکت نمایند،  مجاز به انتخاب واحد دروس تربیت بدنی نخواهند شد.

اجراي طرح پايش سلامت جسم دانشجويان ورودي جديد در دانشگاه اجراي طرح پايش سلامت جسم دانشجويان ورودي جديد در دانشگاه اجراي طرح پايش سلامت جسم دانشجويان ورودي جديد در دانشگاه