برگزاری مجمع عمومی و شورای مشورتی انجمن اسلامی دانشجویان پیرو خط امام (ره)

مجمع عمومی و شورای مشورتی انجمن اسلامی دانشجویان پیرو خط امام (ره) با حضورچشمگیر و فعال دانشجویان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مجمع عمومی و شورای مشورتی انجمن اسلامی دانشجویان پیرو خط امام (ره)، با حضور دبیر و شورای مرکزی انجمن و جمع زیادی از دانشجویان؛ صبح امروز در محل سالن فرزانگان برگزار گردید.

در این نشست، ابتدا آقای مسعود بیگی دبیر انجمن، با خیر مقدم به دانشجویان  حاضر در این مجمع و ابراز خرسندی از حضور گسترده دانشجویان در این جلسه، اظهار داشت: انجمن اسلامی دانشجویان در سال  1332 با هدف پیوند بین دانشگاه و اسلام با نگاه روشنگرانه شکل گرفت و تا سال 1357 در تمامی دانشگاه­ های ایران دارای شعبه گردید و زمانی که انقلاب اسلامی در سال 1357 به پیروزی رسید، حضرت امام خمینی (ره) در دیدار جمعی از دانشجویان فرمودند: «بروید تحکیم وحدت کنید»، که بعد از فرمایشات ایشان «دفتر تحکیم وحدت» در دانشگاه ها راه اندازی شد، که در این مدت در توسعه فعالیت های سیاسی با رویکرد اصلاح طلبانه در سطح کشور نقش تعیین کننده ای داشته است.

آقای بیگی، افزود: در همین راستا انجمن اسلامی دانشجویان در دانشگاه ایلام در سال 1363 تأسیس گردید، که درسالهای پایانی دهه 90 فعالیت آن تعلیق شد، اما با پیروزی دولت تدبیر و امید در سال 1392 و با عنایت وزارت علوم و رئیس دانشگاه در 1393به همت تعدادی از دانشجویان با عنوان «انجمن اسلامی دانشجویان پیرو خط امام (ره)» دوباره احیاء گردید.

دبییر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه، تأکید کرد: در این مدت فعالیت های زیادی انجام شد و موفقیت های بزرگی به دست آمد، که همه اینها در سایه همدلی، تعامل، ازخودگذشتگی، تلاش و استقامت اعضای شورای مرکزی انجمن و همکاری و همراهی دیگر دانشجویان به دست آمد.

آقای بیگی، درباره عملکرد انجمن اسلامی در این مدت، گفت: برگزاری شب شعر، برنامه مناظره کاندیداهای مجلس شورای اسلامی در سال 94، برگزاری مراسم روز دانشجو با حضور دکتر احسان شریعتی  فرزند استاد علی شریعتی و عضو هیات علمی دانشگاه تهران، 3 مورد تریبون آزاد،  برگزاری کرسیهای آزاداندیشی، جلسه سحنرانی با حضور دکتر صادق زیبا کلام با عنوان استکبار ستیزی و بحران هسته ای، برگزاری جلسات مختلف با نمایندگان مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی، استاندار ایلام و نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام از جمله اقدامات صورت گرفته توسط انجمن اسلامی در این مدت بوده است.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه، تأکید کرد: مجموعه اقدامات صورت گرفته در این مدت زمینه ارتقای جایگاه انجمن در سطح منطقه و کشور را فراهم می آورد و برای نمونه نمایندگان انجمن به عضویت شورای فرهنگی دانشگاه، کمیته انضباطی و  شورای نظارت بر نشریات دانشجویی درآمدند و در جریان برگزاری مراسم روز دانشجو با حضور رئیس جمهور در سال 95 آقای مهدی فیلی عضو شورای انجمن به نمایندگی از انجمن های اسلامی به ایراد سخنرانی پرداخت و خانم سوزان نوری دیگر عضو  شورای مرکزی انجمن  به عنوان نماینده بانوان ایلامی در جمع کابینه دولن سخنرانی کرد.

آقای بیگی، تصریح کرد: به دلیل اینکه تمامی اعضای اصلی شورای مرکزی انجمن در آستانه فارغ التحصیلی هستند و برای اینکه فرصت لازم برای آموزش و انتقال تجربیات به اعضای جدید فراهم گردد،  این جلسه را 2 هفته زودتر برگزار کردیم.

در ادامه این جلسه دانشجویان حاضر به بیان نظرات، پیشنهادات و انتقادات مورد نظر خود پرداختند و در پایان بیانیه ای صادر گردید.

برگزاري مجمع عمومي و شوراي مشورتي انجمن اسلامي دانشجويان پيرو خط امام (ره)