افتتاح نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار استان در دانشگاه

نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار استان با حضور 35 سازمان، اداره، موسسه و شرکت خصوصی در دانشگاه افتتاح گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، طی مراسمی با حضور مهندس سلیمانی استاندار ایلام، آقای کلانتری معاون سیاسی – امنیتی استانداری، دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه، روسای دانشگاههای استان، اعضای کارگروه اشتغال استان، اساتید، کارکنان و دانشجویان، نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار استان، ظهر امروز در محل کتابخانه مرکزی دانشگاه افتتاح گردید.

در این نمایشگاه 2 روزه، 35 سازمان، اداره، موسسه و شرکت خصوصی دستاوردهای را در معرض تماشای بازدید کنندگان می گذارند.