انتخاب خانم فائزه شه دوست فرد دانشجوی دکتری شیمی تجزیه بعنوان دانشجوی نمونه دانشگاه

خانم فائزه شه دوست فرد، دانشجوی دکتری شیمی تجزیه و از دانشجویان فعال و کوشای دانشگاه،  بعنوان دانشجوی نمونه دانشگاه انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، خانم  فائزه شه دوست فرد از دانشجویان فعال و کوشای دانشگاه ایلام است،  که دارای 17 مقاله ISI و 5 عنوان کتاب تخصصی، 3 عنوان کتاب فرهنگی – ورزشی، 5 طرح پژوهشی (مشترک)،  3 عنوان اختراع و بیش از 25  مقاله ارائه شده در همایش های ملی و بین المللی  می باشد و همچنین تاکنون 35 مقاله کنفرانس های تخصصی داخلی و خارجی را داوری کرده است.

از جمله افتخارات دانشجوی نمونه دانشگاه، می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

- دانشجوی اعزامی دانشگاه ایلام به فرصت مطالعاتی خارجی در سال 95

-منتخب جشنواره اختراعات بنیاد نخبگان زاگرس درسال92

-منتخب جشنواره اختراعات شهید داریوش رضایی نژاد در سال 94

-منتخب اولین جشنواره ایده های ثروت ساز در سال 95

- نخبه برتر جشنواره نخبگان فرزندان نیروهای مسلح در  سال 95

-عضو منتخب بنیاد نخبگان در دیدار با مقام معظم رهبری در سال 96

-جوان برتر استان ایلام در جشنواره حضرت علی اکبر در سال 95

-منتخب پنجمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت 94

-منتخب جشنواره دانشگاه پاک در سال 94

-کسب مقام پنجم کشوری دهمین نهادهای ترویجی فعال در ستاد نانو در سال 93

-عضو انجمن شیمی دانشگاه ایلام در سالهای 92 و 93

-سردبیر انجمن نانو در دانشگاه ایلام در سالهای  92 و 93

لازم به ذکر است، خانم شه دوست فرد دوره کارشناسی  را در دانشگاه صنعتی اصفهان گذرانده و در دوره کارشناسی ارشد نیز افتخار شاگردی جناب پروفسور عبدالله سلیمی را در دانشگاه کردستان داشته است و همچنین در دوره دکتری نیز افتخار شاگردی دکتر محمود روشنی در دانشگاه ایلام دارد. ایشان موفقیت های خود را قدردان حمایت خانواده و استاد راهنمای خود می داند.

روابط عمومی دانشگاه، برای ایشان آرزوی موفقیت دارد.

انتخاب خانم فائزه شه دوست فرد دانشجوي دکتري شيمي تجزيه بعنوان دانشجوي نمونه دانشگاه